Националът Лусио Вагнер по всяка вероятност няма да вземе участие в контролата в неделя срещу Динамо Киев. Той не тренира с основната група готвеща се за мача.

Защитникът се подготвяше с кондиционния треньор Ясен Екимов, като и той премина през упражненията с ластиците. След това Лусио наложи с лед коляното на левия си крак, на снимката, и изгледа останалата част от тренировката седнал на тревата.

Станимир Стоилов каза че ще решава за участието на бразилеца в мача в неделя в последния момент и в зависимост от състоянието му.

Миро Иванов също не направи пълна тренировка. Той се прибра директно в стаята си. Той обаче ще играе с украйнците.

Оставените вчера от Стоилов да почиват и не взели участие в тренировката вечерта, днес се включиха в заниманието. Живко Миланов, , Юсуф Рабех, Жеан Карлос и Дарко Тасевски бяха почиващите. Както и Лусио Вагнер, за когото споменахме как тренира днес.

Игор Томашич е с настинка и днес не излезе да тренира, но според Стоилов ще вземе участие в мача в неделя.

Днешното занимание бе наблюдавано от двамата изпълнителни директори на Левски Константин Баждеков и Наско Сираков, които пристигнаха през ноща в Ейлат.

Сираков, на снимката, изслуша разбора преди тренировката. След това направи няколко обиколки на терена и изгледа останалата част от заниманието. Баждеков също изгледа цялата тренировка.