Националният защитник на Левски Лусио Вагнер бе на системи за няколко часа в местната клиника в Агия Напа, научи Гонг.

Той бе придружаван от доктор Великов, с който посетиха лечебното заведение по обед. Лусио Вангер е с контузия на едното коляно, която му пречи да тренира пълноценно от началото на годината.

Поради тези проблеми Лусио пропусна двете изиграни от началото на годината контроли – в Израел срещу Динамо Киев и в София срещу Спортист Своге.

Между двата лагера в чужбина бразилецът и другият контузен в лагера на Левски Шакиб Бензукан бяха на прегледи в Германия. Там им бяха направени и възстановителни програми.

Именно като част от възстановяването си Вагнер бе днес в клиниката, за да му бъде прелято от системи специално лекарство, което да помогне за излекуването на болното коляно.

„Не е приятна контузията, която имам, но ще трябва да спазвам всички предписания на лекарите, за да се възстановя по-бързо”, заяви на връщане от клиниката Вагнер.

Той не пожела да навлиза в подробности, какво точно му е правено там, като само спомена, че е трябвало чрез системи да му бъде влято лекарство.

Лусио Вагнер бе повикан от новия национален селекционер Пламен Марков за контролата със Северна Ирландия, но поради проблемите с коляното, той ще пропусне този мач на лъвовете.