„Чувствам се като българин и съм готов да играя срещу Бразилия, макар че ще ми е малко по-трудно. Възможността да играя с националната фланелка значи много за мен”, заяви на пресконференция Лусио Вагнер.

Бразилският защитник на Левски допълни, че е изключително впечатлен от Стилиян Петров. „Стилиян Петров ми харесва много, той е човек, който те зарежда с положителна енергия. С поведението си показва, че е един истински лидер. Няма смисъл да коментирам играта му, Стилиян е номер едно”, рече Лусио.

Вагнер, който рядко говори пред медиите, смята, че в Левски никога не са се случвали подобни проблеми като инцидента с Фуртадо от ЦСКА. Бранителят призна, че понякога отношението към тъмнокожите футболисти не е приятно, но той е професионалист и тези неща не му се отразяват.

„В Левски се забавляваме и се надявам да спечелим и двете купи до края на сезона. Предстоят изключително трудни мачове, но се надявам да успеем”, заяви асът на Левски. Вагнер призна, че съотборникът му Николай Димитров притежава „бразилска техника”. Защитникът не скри, че се възхищава и на Христо Йовов от състава на „сините”.