Бранителят Лусио Вагнер не попадна в групата на шампиона Левски за дербито с Литекс в събота от 20.45 часа. Левият защитник получи контузия по време на контролата на националния отбор с Уелс.

Наставникът на „сините” Станимир Стоилов бе много недоволен от случилото се с един от най-класните му футболисти. „След като от националния отбор не се съобразяват с нас и ние ще правим така. Ако Лусио бе играл 45 минути можеше и да не се контузи”, заяви треньорът на Левски.

Вагнер най-вероятно ще бъде заменен от Веселин Минев, който наскоро се възстанови от травма.

В групата на Левски за Ловеч попаднаха мароканците Рабех и Бензукан, въпреки че все още не са се прибрали в България, поради ангажиментите им с олимпийския тим на родината си.

Група на Левски за мача с Литекс: Георги Петков, Божидар Митрев, Живко Миланов, Игор Томашич, Юсуф Рабех, Ричард Еромоигбе, Даниел Боримиров, Георги Сърмов, Христо Йовов, Елин Топузаков, Веселин Минев, Шакиб Бензукан, Валери Домовчийски, Мирослав Иванов, Димитър Телкийски, Дарко Тасевски, Екундайо Джайеоба, Николай Димитров, Седрик Бардон, Лъчезар Балтанов.