Националът на България Лусио Вагнер ще бъде записан като резерва в тимовия лист на сините за днешната им контрола срещу румънския Арджеш. Бразилецът близо два месеца се възстановява от контузия и досега не е взел участие в нито една контрола от предсезонната подготовка на Левски. Той заедно с Шакиб Бензукан бяха на медицински прегледи в Германия, откъдето им назначиха програми за възстановяване.

От два дни Лусио тренира с топка и старши треньорът Станимир Стоилов, и лекарите решиха защитникът да играе днес за няколко минути.

От мача вчера с контузия е Николай Димитров, който бе наритан здраво от румънците и заради болки в краката днес тренира заедно с Даниел Боримиров и Шакиб Бензукан. Тренировката днес започна с 15-минутен разбор от страна на старши треньора Станимир Стоилов. В края на разбора се включи и изпълнителният директор Наско Сираков, който също говори пред футболистите. След това тези, които играха вчера като титуляри завъртяха няколко обиколки и се прибраха. Тези, които днес ще играят срещу Арджеш наблегнаха на тактическите упражнения, като Стоилов държеше на изпипването на взаимодействието между отделните звена.

Наставникът е наясно с по-голяма част от титулярите, като каза, че все още има колебания за някои от постовете. Непосредствено преди двубоя той ще избира кой да застане на вратата – Цветан Димитров или Божидар Митрев.

В защита тримата ще са Симеон Иванов, Виктор Генев и Веско Минев. Четиримата халфове ще са Балджийски, Балтанов, Матев и един между Киров и Мариян Огнянов. Тримата в атака са Табаков, Исмаил Иса и Ели Зизов.

Мачът с Арджеш е от 17.30 минути на терена на хотел Енея, където Левски тренира.

Очаква се в ранния следобед в Кипър да пристигне Ричард Еромоигбе заедно с изпълнителния директор Константин Баждеков. Стоилов ще проведе разговор с нигерийския национал и има голяма вероятност да запише Ричи сред резервите за днешния мач.