Пресаташето на Левски Кирил Лулев обяви пред Дарик радио, че се разделя в приятелски отношения с тима от Герена. Лулев изпълнява длъжността пресдиректор на „Георги Аспарухов“ от 2011-а година насам, а занапред той сподели, че ще се завърне към активната журналистика.

Кирил Лулев

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

„Да, вярно е. От днес обявихме конкурс за ново пресаташе. Аз ще изпълнявам тази длъжност още един месец, а от 1-и септември отивам в Канал 3. Имах разговори с програмата директорка Ива Стоянова, разбрахме се за условията. Знаете, че в момента Канал 3 е най-развиващата се телевизия – с доста промени, с доста нови лица, с възможност за излъчване на живо от всяка точка на България и така реших да се завърна към журналистиката“, започна Лулев.

Кирил Лулев

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров

„Знам, че ще се появят всякакви информации. Но аз се разделям в приятелски отношения с всички колеги тук“, каза още пресдиректорът.

„До 15-и август всички, които желаят да участват в конкурса могат да заявят своите кандидатури, след това ще намалим до минимална бройка. След това предстоят срещи със спортния директор Георги Иванов и с други хора от клуба, на които ще се реши кой ще наследи поста ми“, завърши Кирил Лулев.

Кирил Лулев

източник: Gong.bg, Валентин Грънчаров