Зимната селекция на Лудогорец ще включва само класни футболисти, като се търсят играчи от рода на последния привлечен в отбора Върджил Мисиджан. Това разкри старши треньорът на шампионите Стойчо Стоев.

„От близо месец има наши скаути в различни държави. Следим футболисти, харесваме такива и съответно водим преговори. Попълненията през зимата няма да са много, като търсим играчи от типа на Върджил Мисиджан - млади, качествени и перспективни, които впоследствие могат да бъдат и продадени. Със сигурност играчите ще бъдат с трансферни суми, защото добрите такива си имат отбори. Вече преговорите ще са дело на ръководството, като се надявам зимната селекция в Лудогорец да бъде добра. Не очаквайте при нас да дойдат познати имена от европейския футбол, които са в края на кариерата си. Идеята ни за селекция са в обратната посока“, допълни още наставникът на Лудогорец. Той не пожела да разкрие подробности около това на кои постове ще търси нови играчи.

Със сигурност се очаква, с оглед класирането на отбора за елиминациите на Лига Европа, собствениците на клуба да развържат кесията за по-добри нови попълнения.