Шампионът Лудогорец се събира на лагер в понеделник (16 юни) в 11.00 часа в хотел „Новотел“ в София. Очаква се няколко от играчите, които пътуват от по-далечни дестинации, да пристигнат в следващите два дни. До началото на първия подготвителен лагер в Смолян, който започва на 18 юни, играчите на ПФК Лудогорец ще минават на функционални изследвания в комплекс „Царско село“.

Летните лагери на ПФК Лудогорец ще се проведат с подкрепата на Общинска банка, с която клубът продължава своето успешно партньорсто. Банката подкрепи Лудогорец и в зимните лагери в Сандански, Турция и Испания.

Първата тренировка на Лудогорец ще се проведе на 16 юни в 18.30 часа на терена до тенис кортовете в столичния квартал „Драгалевци“. Заниманието ще бъде открито за медиите.

ПФК Лудогорец ще даде пресконференция на 17 юни, на която ще представи плана за лятната подготовка, селекцията, както и подробности за контролните мачове, които тимът ще изиграе до старта на мачовете в предварителните кръгове на Шампионската лига.