Аржентинецът Франко Бано вече не е футболист на „Лудогорец”. Централният бранител, който пристигна в Разград от първенството в Уругвай, беше освободен днес и ще отпътува за родината си, съобщиха от клуба.

Бано беше част от лятната селекция на отбора, но не успя да запише официален мач и отпадна от плановете на мениджъра Ивайло Петев. Междувременно в Разград се завръща другият централен бранител Мариан Ярабица, който скъса кръстна връзка на дясното коляно на 3 септември в контролен мач с „Локомотив”, Пловдив, игран в Трявна. За радост на почитателите на Ярабица и на треньорското ръководство възстановяването му върви по план. През септември талантливият млад бранител беше опериран успешно, след което той премина интензивен курс за рехабилитация. Сега грижите за него ще поеме лекарският екип на отбора.

Междувременно ръководството на „Лудогорец” опроверга категорично появилите се информации за преговори с централния защитник на Стяуа Вальо Илиев и вратаря на ЦСКА Иван Караджов. „Феновете ни от Лудогорието /Делиормана/ първи ще научат в клубния сайт за подобни преговори. Всички останали информации са слухове. През зимната пауза ние ще привлечем класен централен бранител на мястото на Франко Бано. Нямаме причина, обаче, да не сме доволни от вратаря Урош Голубович”, бяха категорични от ръководството на отбора.