Отборът на Лудогорец представи поредното си ново попълнение. Това е бразилецът Натанаел Батиста. 

Преговорите продължиха днес почти цял ден, като шампионите успяха да измъкнат футболиста под носа на сериозни тимове. Буквално в последния момент интерес към него са проявили отборите на Порто, ФК Краснодар и Локомотив Москва. 

По предварителен план футболистът трябваше да бъде представен около обяд, но разговорите бяха доведени до успешен край в късния следобед от президента на шампионите Алерксандър Александров. Впоследствие Александров представи и самия футболист пред медиите. 

Натанаел Батиста

източник: ludogorets.com

Натанаел играе като ляв краен бранител и е трансфериран в Лудогорец от Атлетико Паранензе. Подробности за трансферната сума и срока на договора обаче не бяха съобщени. 

Бразилецът е реално второ ново попълнение в периода след отпадането на отбора от Шампионската лига. Според източници на Гонг, преговорите с него са стартирали преди мачовете с Милсами и въпреки липсата на евроучастие, шефовете на разградчани са ги довели до успешен край. 

Натанаел е част от отбора на Атлетико Паранаензе от 2014 година. Той има 59 мача за отбора, 1 гол и 7 асистенции. Футболистът е висок 166 см и играе еднакво добре като ляво крило и ляв бек. В Лудогорец ще се събере със своите сънародници Сисиньо, Лукас Саша, Марселиньо, Вандерсон, Жуниньо Кишада и Джонатан Кафу.  

Натанаел Батиста

източник: ludogorets.com