Двете холандски крила на Лудогорец Върджил Мисиджан и Йерун Луму излизат титуляри за българския шампион в последната контролна среща на отбора в Турция срещу полския Гурник Забже. Мачът е днес от 17 часа. Промяната настъпи в последния момент заради лошите атмосферни условия и дъждовното време. Въпреки, че двубоя бе изместен с два часа, Стойчо Стоев направи по програма своя разбор. На него стана ясен и състават, с който българите ще завършат контролите в Турция.

Титуляр на вратата ще бъде Иван Чворович, пред него в защита ще играят Шоко, Козмин Моци, Георги Терзиев и Витиня. Мичел Бургзорг и Фабио Ешпиньо са вътрешни полузащитници. По крилата ще действат Йерун Луму и Върджил Мисиджан. Себастиян Ернандес ще играе зад нападателя Кишада.

Реално това са голяма част от футболистите, които се появиха на терена в последните 30 минути на вчерашната проверка срещу Шериф Тираспол. Очаква се по същото време днес на терена да влязат част от вчерашните титуляри.

Пускането в игра на Йерун Луму означава, че холандецът няма сериозни здравословни проблеми. Той получи травма на една от последните тренировки на отбора и пропусна мача вчера. Луму премина ядрено-магнитен резонанс, който показа, че ситуацията с него е наред.