Шампионът на България Лудогорец и неговия подгласник Левски се появиха заедно в рекламна брошура в Австрия, която представя летните контролни срещи обединени в названието EUREGIO Summer Series. Под тази шапка на подготовка в Австрия, Италия и Словения се намират един куп европейски тимове, които ще изиграят мачове по между си. Българските отбори са на челния ред на брошурата. В нея са споменати още тимовете на Железничар Сараево, Айнтрахт Франкфурт, Динамо Загреб, Хайдук Сплит, Локомотив Загреб, Риека, Амкар Перм, Кубан Краснодар, Локомотив Москва, Рубин Казан, Пандури, Петролул, Партизан, Марибор, Олимпия Любляна, Металист Харков, Металург Донецк и Арсенал Киев.

Периодът на първата част на EUREGIO Summer Series е фиксиран между 25 юни и 10 юли. В него влизат и трите контролни срещи на Лудогорец. Мачът срещу Риека е насрочен за 29 юни от 19 часа българско време във Вилах. Двубоят срещу Петролул ще се играе на 2 юли от 19 часа в Глобащниц, а срещата срещу Металург Донецк е насрочена за 5 юли също от 19 часа вероятно в Грац.

Мачовете на Левски, които са включени в сериите са срещу Металург Донецк утре и срещу Амкар Перм в събота. И двата мача ще се играят на базата в Линдабрун.

Подробности около EUREGIO Summer Series могат да бъдат открити на www.euregioseries.eu

Лудогорец и Левски се появиха заедно в рекламна брошура

източник: Gong.bg