Представянето на Лудогорец в групите на Лига Европа продължава да буди интереса на хората от УЕФА. В официалната страница на втория по сила клубен турнир на Стария континент във Facebook, се появи снимка, т.нар. корица, с двама от играчите на разградчани.

Първият коментар под снимката обаче е доста интересен. Феновете, харесали страницата на Лига Европа, оприличиха Кайсара и Кишада като футболисти на... турския Трабзонспор. Иронично или не, първият коментар под изображението е „харесан“ над 20 пъти.

Наблюдателни фенове на разградчани обаче, поправят своя „колега“, уточнявайки че все пак става дума за българския шампион Лудогорец.

Както е известно, преди една седмица, от УЕФА изпратиха свои екип, който ще заснеме специален филм за Лудогорец и представянето му в Лига Европа. Филмът ще бъде излъчен в магазинните предавания на Лига Европа, като част от него ще бъде качена и на официалния сайт на УЕФА. Преди няколко месеца популярното предаване "ФИФА Футбол Мондиал" също изпрати екип в Разград, който направи 15-минутен филм за шампионите.