Почивният ден на Лудогорец в Испания ще бъде гарниран с интересни футболни събития. Футболистите и треньорите на българския шампион взеха решение да уплътнят времето без тренировки, като изгледат на живо мач от Примера дивизион.

По стечение на обстоятелствата един от най-добрите европейски тимове - Барселона - днес играе на около 150 км от базата на Лудогорец в Коста Балена. Това бе причината в отбора да се направи организация за групово посещение на двубоя Севиля – Барселона, който е късно тази вечер. Почти всички футболисти и цялото треньорско ръководство ще присъстват на срещата и ще гледат мача на живо.

В същото време рано тази сутрин помощник-треньорът на Стойчо Стоев Явор Вълчинов замина за Рим. Той пък, от своя страна, ще наблюдава поредния мач на Лацио в Серия А. Срещата обаче е изключително интересна, тъй като става дума за дербито срещу Рома.

От утре Лудогорец ще навлезе в последната подготвителна седмица преди старта на официалните мачове. Точно след 6 дни българският шампион ще играе срещу Нефтохимик в отложен мач от есенния дял на шампионата. До тогава разградчани имат още една контрола – в сряда срещу ФК Краснодар на игралите в България Жоазиньо и Марсио Нуньо.