Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев се размина с парашутен скок заради лошото време в София. Петричев трябваше да изпълни днес заканата си, която даде, че при победа над Динамо Загреб ще скочи с парашут. Събитието бе планувано за днес и щеше да се осъществи край Ихтиман, но ниската облачност и вятърът осуетиха плановете на Петричев поне засега.

Шефът на шампионите обаче ще направи нов опит за скок утре, когато синоптиците предвиждат по-благоприятни условия за подобно екстремно действие. За целта Ангел Петричев ще пропътува и доста километри с автомобил, тъй като тази вечер трябва да се върне до Разград за планувана среща с феновете, а утре сутрин отново да пристигне в София.

Изпълнителният директор на Лудогорец направи шоу след мача срещу ПСВ, след като се наложи да му бъде обръсната главата. Той бе обещал, че ще стори това, ако Лудогорец спечели чисто в Холандия. След като това се случи, машинката бързо влезе в действие. Подобна заръка имаше и преди двубоя срещу Динамо, която включва скок с парашут (б.а. Петричев призна вече, че има страх от височините).

Все още не е ясно какво ще обещае Ангел Петричев при чист успех на Лудогорец срещу Черноморец в Одеса. Това ще се разбере след предстоящия парашутен скок.