Локомотив София се измъчи в домакинския мач от седмия кръг на А група срещу Вихрен и победи с минималното 3:2. Столичните „железничари” бяха близо до загубата 11 минути преди края на срещата, но все пак успяха да обърнат развоя на събитията и да спечелят трите точки.

През първото полувреме двата отбора играха равностойно, но създадоха малко опасности пред двете врати.

Все пак домакините успяха да поведат в резултата, след като Димо Атанасов центрира от корнер и Саша Антунович засече с глава топката и я прати в мрежата на Георги Шейтанов.

Второто полувреме започна повече от изненадващо за локомотивци, които инкасираха два гола. В 56-та минута Сантош бе оставен сам в наказателното поле на софиянци, след което той стреля и изравни резултата.

В 61-та минута Димитров центрира в наказателното поле на Локомотив, където Мириан се оказа най-съобразителен и даде гол преднина на Вихрен.

В 79-та минута след центриране в наказателното поле на гостите от Сандански Лима бе съборен, но играта продължи, след което Крумов с плътен шут прониза за 2:2 вратаря Шейтанов.

Само след 180 секунди Марчо Дафчев показа, че е един от най-добрите изпълнители на статични положения и донесе важните три точки за столичните „железничари”.

Локомотив София: Голубович, Дончев, Марков, Златински, Дафчев, Антунович, Караджинов, Савич, Димитров (Крумов), Балдовалиев, Атанасов (Коилов).

Вихрен: Шейтанов, Георгиев, Симоеш, Христозов, Тренков, Дяков, Тешейра (Петров), Сантош, Еривертон, Димитров, Мириан (Лима).