Локомотив София загуби с 1:2 от Раковски в контролна среща, която се игра пред около 100 зрители на стадион „Локомотив“ в кв. „Надежда“.

Мачът започна с териториален натиск на Локомотив София. В 8-та минута Атанас Борносузов стреля от около 20 метра, но изпрати топката на метър над напречната греда на вратата на Никилов в аут.

Раковски поведе в 15-та минута, когато Атанасов нахлу в наказателното поле на Локомотив и с премерен удар покрай Галев прати кълбото в долния десен ъгъл за 0:1.

В 28-та минута Антонио Павлов стреля от границата на наказателното поле на Локомотив, но Николов успя да избие топката в корнер.

Локомотив София успя да изравни резултата в 32-та минута, когато комбинация по дясното крило между Уилкер и Дюлгеров завърши с пресечка към централния нападател Антонио Павлов, който от няколко метра прати топката във вратата на Николов за 1:1.

Раковски бе близо до това да вкара втори гол в 39-та минута, но Цветан Павлов пропусна да се разпише отблизо.

В 42-та минута Антонио Павлов стреля от границата на наказателното поле на Раковски, топката мина на сантиметри в страни от десния стълб.

Второто попадение за Раковски бе отбелязано в 51-та минута, когато Аврамов стреля от границата на наказателното поле на Локомотив и прати топката в горния ляв ъгъл на вратата на Галев.

До края на мача не се случи нищо запомнящо се и по този начин Раковски победи с 2:1 Локомотив София.