Локомотив София замина тази сутрин с клубния си автобус за Варна, където ще проведе първия си лагер до 26 януари. На 23-ти и 25-ти железничарите ще изиграят контроли съответно с Волов и Спартак Вн. Тренировките на отбора ще се провеждат в Албена.

Група от 29 футболисти потегли към морската ни столица, а сред играчите не са Калоян Караджинов, Пламен Крумов и Аделино Лопеш. Както вчера Гонг съобщи, Караджинов лети за Китай, където ще премине за 10 месеца в местния Далиен. Полетът му е днес по обяд, разбира се, ако времето в София позволи.

Крумов пък може да отиде също като преотстъпени в арменския Банантс. Аделино Лопеш все още не се е завърнал от Португалия, където лекува травмата си. Играчът е очакван на лагера във Варна по-късно.

С отбора замина и първото ново попълнение засега Ваня Джаферович. Бившият играч на Берое подписа вчера за 2,5 години с червено-черните.

Във Варна може да се присъединят и други нови футболисти към втория в класирането, но засега от клуба не посочват конкретни имена. Сред 29-та футболисти са и четирима юноши, сред които синовете на бившия централен нападател Бойчо Величков – Кристиян и на помощник треньора Тони Велков – Константин.