Локомотив София подписа договор за две години и половина с Иван Бандаловски. Сензационният трансфер с досегашния десен защитник на Литекс стана факт късно снощи. Бандаловски имаше проблеми с ръководството на „оранжевите” и бе изпаднал в немилост и най-често оставаше резерва, а понякога дори не попадаше в групата на ловчанлии.

"Локомотив София е един от най-добрите отбори в България и мисля, че ще бъде добре за кариерата ми. Разговарях с Иво Тонев и Стефан Грозданов и снощи постигнахме договорка. Хубаво за мен е и че ще си бъда в София защото ми беше малко трудно в Ловеч. През зимата тренирах индивидуално. Засега не съм готов, но смятам, че до две седмици ще бъда в кондиция и ако треньорът прецени, ще може да ме използва", заяви Бандаловски за Гонг.

Междувременно Локомотив подписа за четири години и половина и с младия Виктор Матеев. 18-годишният полузащитник от четвъртодивизионния Миньор Перник 1919 изкара цялата зимна подготовка с „железничарите” и бе одобрен от наставника Стефан Грозданов.

Марко Муслин продължава да тренира с Локомотив, като все още не е ясно дали ще подпише с клуба.