Локомотив (Пд) заминава с 21 футболисти за София, където ще проведе последните си две тренировки преди дербито с ЦСКА. В групата са взети и сърбина Милош Релич и испанеца Марк Фернандес. Двамата нямат договори с Локо Пд, но са взети да се приобщят по- бързо към отбора. Сърбинът днес минава медицински прегледи и ако всичко е наред ще подпише договор.

„Черно-белите” тръгват от Лаута в събота по обяд, след което ще се настанят в комплекс Царско село. В събота и в неделя отборът ще тренира от 17,30 часа, като двете занимания ще бъдат открити за журналисти, фоторепортери и оператори само през първите 15 минути.

Канатларовски включи в групата си и Даниел Георгиев. В последния момент македонецът ще решава кой от 19-те футболисти да отпадне от групата за ЦСКА.

Ето и пълната група от 21 футболисти, с които Локомотив заминава за София:

Флориан Лучини, Стоян Ставрев, Жереми Родригес, Мартин Кавдански, Ангел Йошев, Хуан Пабло Компанучи, Михаил Венков, Юнес Бенжелюн, Христо Златински, Валери Георгиев, Любомир Витанов, Сержиньо, Ненад Лукич, Даксон да Силва, Драги Коцев, Йордан Тодоров, Здравко Лазаров, Базил де Карвальо, Даниел Георгиев, Милош Релич и Марк Фернандес.