Локомотив ще домакинства в Пловдив и в началото на сезон 2014/2015, въпреки индикациите, че "черно-белите" трябва да намерят друг стадион заради предвидения от община Пловдив ремонт на тревата на "Лаута". 

Днес в БФС се проведе среща на представителите на А група и фирма "Футбол Про Медия", на която се обсъждаха разпределението на телевизионните права и програмата за шампионата. 

На тази среща представителят на Локомотив Тодор Лучев е обявил, че "черно-белите" ще стартират мачовете Под тепетата. Съществуваше вариант Локомотив да домакинства на стадион "Христо Ботев" в Благоевград, но явно не се е стигнало до договорка с ръководството на Пирин. 

Пловдивчани нямат много опции, тъй като техните мачове са залегнали да се провеждат на осветление и от това зависи какви пари ще получат от тв права. 

Все още не е ясно как от община Пловдив ще реагират на това и как ще се постигне договорка, тъй като трябва да започне спешен ремонт на тревата, тъй като стадион "Локомотив" е предвиден да приеме мачове от предстоящото догодина Европейско първенство за юноши до 17 години.