Локомотив София направи равен 1:1 срещу Млада Болеслав в поредната си контрола в Турция. “Железничарите” имаха повече възможности за успех срещу петия в чешкото първенство, но не успяха да ги оползотворят. Като цяло чистите голови положения не бяха много, но Локомотив владееше повече инициативата.

Новото американско попълнение Джемал Джонсън бе доста активно и имаше възможност да открие резултата още пред първото полувреме, но не му достигна и късмет. В 34-та минута двубоят бе забавен за известно време, след като Писаров изведе Джонсън сам срещу вратаря, но стражът на чехите Милер излезе извън пеналта и хвана топката с ръка, а белоруският рефер вдигна справедлив червен картон на вратаря. От Локомотив се съгласиха изгоненият вратар да бъде заменен от резервния. Оказа се обаче, че резервният вратар на Млада Болеслав е болен, и не може да вземе участие. При това положение съдията попита щаба на Локо Сф, може ли изгоненият вратар да продължи. От българския щаб отново постъпиха коректно и разрешиха на Милер да остане на терена.

Първото полувреме приключи при нулево реми, но второто започна доста резултатно. В 50-та минута, само пет минути след като се появи в игра, дошлият на обяд в Локо Сф тринидадец Джамал Кларънс със самостоятелен пробив по дясното крило разстреля чешкия вратар Милер. Така Локомотив ознаменува по-добрата си игра до момента с гол и поведе с 1:0.

Точно 10 минути по-късно обаче с късметлийски удар Млада Болеслав успя да изравни. След шут на Менди, топката рикошира в тялото на бранител и обърка Галев и влезе във вратата му за 1:1.

В заключителните 10 минути от срещата Локомотив опита натиск, като заигра с двама централни нападатели, но не стигна до победата. “Железничарите” вече записаха три равенства от по 1:1 на лагера в Турция - освен това с Млада Болеслав, и срещу Интер Баку и Спартак Търнава.