Локомотив София победи с категоричното 4:0 Малеш Микрево в последната си контрола от лагера в района на Сандански.

След нулево първо полувреме железничарите се развихриха в средата на второто и вкараха 4 гола в рамките на 27 минути – между 57-ата и 84-ата.

Първите две попадения за Локо София заби американецът с английски паспорт Джемал Джонсън, третото бе дело на бразилецът Диас, който също като Джонсън е на проби, а четвъртото бе дело на Марчо Дафчев.

Срещата в Микрево бе наблюдавана от цялото ръководство на Локомотив София начело с президента на клуба Николай Гигов.

През първата част вратарят на Малеш Василев улови всички изстрели към вратата си, но се пропука в 57-ата, когато Джемал Джонсън откри резултата, след като преодоля двама бранители на домакините и с левия крак прати топката в мрежата за 1:0.

Само 5 минути по-късно отново Джонсън влезе в светлини на прожекторите, след като се възползва от грешка в защитата на Малеш, открадна една топка и се озова очи в очи с вратаря Василев, след което нямаше проблем да отбележи втория си гол в мача.

В 70-ата резервата в тима на Малеш Аспарух Шекеров напредна и с мощен удар разтресе лявата греда на вратата на Локо София, като това бе най-сериозното положение в мача за тима от Микрево.

В 80-ата авторът на първите два гола за Локомотив Джонсън намери в наказателното поле друго ново попълнение - бразилецът Диас, и последният с удар от въздуха вкара трети гол за червено-черните.

Крайното 4:0 за Локомотив София оформи Марчо Дафчев от дузпа в 84-ата минута. Наказателният удар бе свирен заради игра с ръка в наказателното поле на Чобанов.