Десният бек на Локомотив София Пламен Крумов се договори окончателно с втория в арменското първенство Банантс Ереван и ще играе през следващите 6 месеца в първенството на кавказката държава.

Там той ще бъде със статута на преотстъпен. Има шанс той да се засече с локомотивци на лагера в Кипър, защото и неговият нов тим ще бъде на подготовка там.

До дни ще стане ясно и дали Калоян Караджинов ще парафира с китайския Далиан. Кайо получи добра характеристика от щаба на китайците и след финалните преговори ще се разбере дали ще играе в следващите 10 месеца като преотстъпен в най-многолюдната страна в света.

Все още няма пълна яснота около това дали Георги Какалов ще бъде спазарен от железничарите, след като от Ботев засега не са съгласни с офертата от Надежда.

Допълнително ще се умува и дали още някои от играчите на Стефан Грозданов да не бъдат преотстъпени. От Спартак Варна, например, желаят Стефан Дончев и Йордан Върбанов, а от някои клубове има интерес и към младоците Ивайло Димитров и Николай Павлов.