Локомотив София победи Видима Раковски с 2:1 в поредната си контрола преди началото на сезона. Голове на Мартин Камбуров и Искрен Писаров през първото полувреме донесоха успеха за „железничарите”, а почетното попадение за Видима реализира Емил Стоев.

Двубоят започна отлично за Локото и още в 7-та минута Мартин Камбуров откри резултата. Той бе повален в наказателното поле и съдията Стефан Спасов отсъди дузпа, реализирана от нападателя.

В 26-та минута преднината на столичани вече бе удвоена. Димо Атанасов изведе в коридор Искрен Писаров, той надбяга Бранеков и покрай вратаря Илиев прати топката в левия ъгъл на вратата на Видима за 2:0.

До края на полувремето не се случи нищо интересно, но втората част започна с натиск на гостите. В 53-та минута Пейков фаулира грубо в наказателното си поле футболист на Видима Раковски и получи жълт картон, а Стефан Спасов отсъди дузпа. Зад топката застана Анатоли Тодоров, чийто удар бе спасен от Пейков.

Само минута по-късно обаче гол за Видима все пак падна. Емил Стоев успя да си върне за нарушението на Пейков, като от 18 метра с нисък плътен удар намери левия ъгъл на вратата му.

След попадението Видима продължиха с добрата си игра, но не можаха отново да затруднят Пейков. Локомотив от своя страна извърши много смени, които накъсаха играта на отбора. Все пак, в последните минути „железничарите” опитаха натиск, но той не доведе до гол и така двубоят завърши при резултат 2:1.