Спортно-техническият щаб на Локо Пд реши да прибере с клубния автобус фена на тима Теодор Аргиров, който бе стигнал до Добрич с влак за да подкрепи любимците си в мача им с Добруджа.

Тошко е на 17 години и редовно е на мачовете на Лаута, а често предприема екстремни пътувания из България за да гледа Локо Пд на живо. Решил да използва ученическата си карта за намаление и тръгнал за Добрич вечерта късно в петък, съобразявайки се ,че до 16 часа в железниците има стачка. След като пътувал цяла нощ и с едно прекачване стигнал рано сутринтадо Добрич, където го посрещнали минус 7 градуса. Това накарало Тошко да остане в чакалнята на гарата.

Сед като навън градусите се вдигнаха над 10 за Теодор остана да отиде на стадион „Дружба” и с билет за 1 лев да изгледа победата на любимия му тим. Освен него от Пловдив пристигнаха фенове с един автобус и няколко автомобила.

След края на мача Тошко бе взет за Пловдив в клубния автобус за да не се налага да мръзне отново по гарите. В автобуса момчето, което го познават всички футболисти се снима за спомент с Драги Коцев, който вкара три гола на Добруджа за победата с 4:0.

Тошко благодари на Емил Велев за жеста към него и обеща да подкрепя любимия Локомотив. Дори се закани да пътува до Каварна при гостуването през пролетта на Калиакра. Още повече знаел вече маршрута дотам, след като ходил на мача от първия кръг Лудогорец – Локо Пд, който се игра в този морски град.

Теодор Аргиров не ходи с другите фенове, а харесва сам да пътува из България.