Локомотив София започна с победа в контролните срещи, след като се наложи с 2:1 срещу албанския Теута. Мачът се игра в Банско.

Локомотив София поведе с 1:0 в 12-та минута, когато Джиби финтира футболист на Теута, след което центрира в наказателното поле на албанците, където Бибишков засече топката с глава и я прати във вратата на Ризвани.

Албанските футболисти бяха близо до това да изравнят резултата в 24-та минута, когато след грешка на Галев, Ходо го преодоля и върна топката към точката на дузпата, Кситани стреля, но Бранеков изби от гол линията.

Теута продължи да играе силно и в 34-та минута Хишмери стреля опасно, но Валентин Галев успя да избие топката в корнер.

Теута изравни резултата в 34-та минута, когато Ходо центрира в наказателното поле на Локомотив, където на втора греда Якупи с глава простреля Галев.

В началото на второто полувреме Том стреля опасно, но топката мина в опасна близост, в страни от вратата на Теута.

В 70-та минута Маркиньос гърдира добре една топка в централния кръг, след което Хокса се опита да му скъса фланелката, а бразилецът го блъсна в гърдите. Това подейства като сигнал за 22-мата играчи да се награбят здраво в централния кръг. Наложи се асистент реферите и двамата треньори да влизат и да успокояват страстите. Веднага след това главният съдия Ивайло Стоянов вдигна червен картон на Даниел Гаджев, който бе най-деен в мелето.

В заключителните минути на срещата футболистите на Теута имаха лек превес. В 75-та минута Манчко стреля от фаул от 30 метра, но топката мина в страни от вратата на Кацалиев.

Пет минути по-късно Манчко стреля от границата на наказателното поле на Локомотив, но топката мина на сантиметри от левия стълб на вратата на Кацалиев.

Локомотив София стигна до победен гол в 88-та минута, когато Бранимир Костадинов направи добър пробив, след което финтира двама бранители на Теута и с точен удар от около 20 метра и лек рикошет прати топката във вратата на Ризвани.

Следващата контрола на Локомотив София е на 26-и юни срещу Раковски.

Локомотив София: Галев (72' Кацалиев), Родригес (46' Димитров), Ранджелович (46' Дюлгеров), Бранеков (60' Гаров), Трифонов, Азрак (46' Гаджев (70' Василев), Колев (46' Том), Маркиньос, Христов (46' Писаров), Бибишков (46' Костадинов) и Джиби.