Локомотив София ще привлече чуждестранен нападател през пролетта, научи Гонг. Футболистът, чието име все още се пази в тайна, идва от близка до България страна. Очаква се той да се появи още на първата тренировка на отбора за 2008 година – на 8 януари.

„Това че привличаме чужденец, не означава, че се отказваме от Емил Ангелов от Левски. Тук обаче става дума за преговори между двата клуба“, сподели за Гонг Стефан Грозданов. В „Надежда“ обаче не са съгласни на бартер между двата клуба, при който Марчо Дафчев да акостира на „Герена“. Както е известно, Локомотив проявява интерес и към защитника на Берое Ваня Джаферович.

Станаха ясни още датите на втория лагер на „червено-черните“ тази зима. Той ще се състои от 5-и до 19 февруари в Агия Напа, Кипър. Уредена е и първата контрола на тима – на 7 февруари срещу румънския гранд Стяуа. Очаква се Локото да играе още проверки със съперници като Млада Болеслав, Клуж, Динамо Киев и други.

В края на първия лагер на Локомотив, който е във Варна, ще се разбере кои от младите играчи в тима ще бъдат преотстъпени.