Отборът на Локомотив София се сблъска челно с Дебрецен, който е добре познат вече на българските тимове. Столичните железничари загубиха с 1:4 от своя съперник в поредната си контрола на турска земя. Кошмарът на Левски категорично надигра състава на Драгомир Окука, като единственото попадение за Локо Сф реализира Преслав Йорданов в 74-та минута. Появилият се като резерва футболист вкара след асистенция на Димо Атанасов.

Наставникът на българския тим пусна следния титулярен състав: Левашки, Ив. Димитров, Марков, Гаров, Добрев, Дяков, Горанов, Шпишич, Митев, Камбуров и Асамоа.

Първият гол за Дебрецен дойде още в 19-та минута. След диагонален удар на Цвиткович от границата на наказателното поле, Левашки докосна топката, но не успя да я спре и тя влетя в горния ляв ъгъл на вратата му. След направените смени през второто полувреме играта се накъса, но за сметка на това паднаха още четири попадения. Окука гласува доверие още на Станкович, Дафчев, Дзаферович, Савич, Пасков, Йорданов, Атанасов и Генков.

В 70-та минута Дебрецен увеличи преднината си на 2:0. Рудолф финтира двама в наказателното поле и стреля точно. Последните два гола за унгарците дойдоха в 80-та и 89-та минути, като Домби и Виничус оформиха крайното 1:4.

Въпреки подкрепата на 17-те фена, столичните железничари записаха тежко поражение от своя съперник. Следващата контрола на Локомотив София е насрочена за събота.