Локомотив София записа втора поредна победа по време на подготвителния си лагер в Турция. „Столичните железничари“ надделяха с 2:0 срещу Локомотив Тбилиси.

Локомотив София поведе в резултата в 26-та минута, когато Даниел Пеев центрира в наказателното поле на тима от Тбилиси, където с глава Крум Бибишков материализира ръстовото превъзходство на българите и вкара за 1:0.

Четири минути по-късно Локо София вкара втори гол, когато Даниел Пеев стреля от фаул, от около 23-24 метра и прати топката в долния десен ъгъл на вратата на Ткемаладзе.

Локомотив София отбеляза трети гол в 53-та минута чрез Антонио Павлов, но той не бе зачетен заради положение на засада на българския футболист.

Марчо Дафчев бе изгонен с директен червен картон, след като спъна откъсващ се играч на Локомотив Тбилиси. Дафчев веднага бе сменен от Димитър Илиев и Локомотив София.

Локомотив София получи правото да изпълни дузпа в 70-та минута, но тя бе изпусната от Антонио Павлов, чийто удар бе отразен от вратаря на Локомотив Тбилиси.

Локомотив Тбилиси можеше да вкара почетен гол в 79-та минута, когато Чикия отправи далечен удар, кълбото рикошира в защитник на Локо Сф, но Митрев се разгъна максимално и изби в корнер прехвърлящата го топка.

Следващата контрола на Локомотив София е на 8-и февруари срещу румънския Пандури.

Локомотив София започна със следния състав: Галев, Манолов, Велков, Бранеков (к), Янев, Димитров, Том, Телкийски, Бибишков, Петков и Пеев.