Локомотив София победи ОФК Пирин Благоевград с 1:0 в контролна среща, преди която клубът от Югозапада представи отборът си за пролетния полусезон. Единственото попадение вкара нападателят Антонио Павлов, който бе точен след почивката.

Срещата на стадион „Христо Ботев“ започна в прилично темпо, като домакините имаха леко предимство в началото, но столичните „железничари“ бързо взеха инициативата. В 4-ата минута Стоев от Пирин проби на скорост и шутира от границата на наказателното поле, но право в ръцете на Митрев. Софиянци отвърнаха с опасен параболичен шут на Румен Трифонов от 18 метра, но бившият играч на ЦСКА пропусна целта за сантиметри.

В 17-ата грешка на Александър Бранеков позволи на Давид Гълъбов да се измъкне сам срещу вратаря, но играчът на домакините шутира право в тялото на Митрев.

След този шанс двата отбора понамалиха оборотите, но в края Бибишков получи два поредни шанса да преодолее вратаря на Пирин, но не успя.

През втората част динамиката съвсем се изгуби, но все пак в 74-ата Локомотив успя да стигне до гол. Резервата Антонио Павлов получи топката около точката на дузпата и с плътен удар по тревата наказа отбраната в зелено.

Благоевградчани можеха да изравнят три минути по-късно чрез Калайджиев, но влезлият на смяна Галев се прояви на ниво.

Това бе последната контрола за локомотивци преди старта на пролетния дял.