Локомотив София загуби с 0:1 контролата си срещу гръцкия Атромитос, на който предстои участие в Лига Европа. Преди няколко дни същият тим от южната ни съседка надви и ЦСКА с 2:0.

Мачът се игра в Правец, където гърците, водени от Душан Байевич, са на подготовка. Първото полувреме премина при равностойна игра и без голове в двете врати. Равностойният мач продължи и след почивката. Най-чистото положение се откри пред Даниел Пеев в 66-ата минута, когато той остана сам срещу вратаря на гостите, но стреля в аут.

В 79-ата минута Мартин Димитров от Локомотив получи втори жълт картон и бе изгонен. Докато се организират, българите получиха гол. С лек удар от средна дистанция Анастасиу вкара победното попадение за Атромитос в 80-ата минута.

Две минути по-късно резервата Павел Петков се появи в игра на мястото на отстранения Мартин Димитров и Локо Сф доигра мача с 11 души.

Българският тим излезе в състав: Михайлов, Върбанов, Велков, Бранеков, Добрев, М. Димитров, Гаджев, Пеев, Борносузов Манолов, Д. Илиев (Велев, Павлов, Стоев, П. Петков).

В мача поради различни леки травми участие не взеха Галев, Дафчев, Телкийски и Дюлгеров. В срещата не играха и започналите тренировки с Локомотив от вчера Георги Христов и Румен Трифонов, които засега нямат договори с клуба.

Локомотив Сф ще представи отбора си за новия сезон в събота от 18 часа на своя стадион в „Надежда”, когато съперник на тима ще бъде втородивизионният Раковски.