И двамата налични нападатели в Локомотив Сф Мирза Мешич и Преслав Йорданов са с контузии след мача срещу Литекс и това оставя железничарите без атака за гостуването на Лудогорец.

Босненецът Мешич, който вчера направи грандиозен пропуск сам срещу вратаря, със сигурност отпада от групата. Другата „девятка“ Йорданов не тренира днес, след като вчера се подхлъзна лошо в една ситуация и беше сменен принудително от Мешич. Засега Преслав остава в графата „под въпрос“ за мача в Разград. Не е ясно дали защитникът Танко Дяков ще се възстанови от травмата, която му попречи да играе срещу шампионите.

По мнението на мнозина, въпреки загубата с 1:2, срещу Литекс Локо Сф е направил най-добрия си мач през този полусезон. В „Надежда“ се надяват това представяне да не остане прецедент и да бъде показано и в срещата с лидера.

Локомотив София ще замине в петък за Североизтока, където ще отседне в Шумен преди срещата. Двубоят с Лудогорец е в събота от 14:30 часа. За него се стягат да пътуват и феновете на отбора. „Железните бригади“ не присъстваха на стадион „Българска армия“ снощи заради бойкот, но по техните думи, са гледали срещата по телевизията всички заедно в „Надежда“, пеейки своите песни.