Ръководството на Локомотив (София) не одобри дошлия на проби украински гигант Иван Баранов и утре той ще бъде освободен, научи Гонг. Локомотивци имат друг вариант за поста, като най-вероятно става дума за чужденец.

Утре ще бъдат определени двама или трима футболисти, които ще бъдат преотстъпени в други клубове през следващия сезон. Това ще стане след контролата с Локомотив (Пловдив).

Изпълнителният директор на Локомотив (София) Иво Тонев потвърди за Гонг, че през новото първенство домакинските мачове на столичните „железничари” ще се играят на стадион „Васил Левски”. „Имаме забрана за провеждане на масови спортни прояви на стадион Локомотив, докато не се установи дали металните въжета, които поддържат козирката на сектор „В” могат да издържат натоварването. Дори трябваше да откажем концерта на Слави Трифонов.”

„Само заради въжетата сме платили 30 хиляди лева. Очакваме на 3-ти август отговор, дали ще може да играем на стадион Локомотив. Проверката с Валенсия ще се играе в холандската база на испанците в град Ермело. Това е много престижен мач за нас и независимо от това, че тя е контрола ще много полезна за нашите футболисти. Освен това ще играем пред 10-15 хиляди души срещу Алемания на неговия стадион в град Аахен и това ще е допълнителен тест за нас”, завърши Тонев.