Два варианта има пред Локомотив Сф, за да привлече вратаря на Славия Стефано Кунчев, научи Гонг. Единият е клубът от „Надежда“ да купи вратаря от „белите“, понеже един играч няма право да бъде преотстъпван в два отбора в рамките на един и същи сезон. Както е известно, Кунчев пази за Локо Пд през есенния полусезон. Другият вариант е стражът да разтрогне договора си със Славия, а след това да подпише като свободен агент с „железничарите“.

„Така или иначе никой от нас не е говорил на този етап нито с Кунчев, нито със Славия. Кой футболист ще бъде привлечен при нас през зимата, зависи от треньора Емил Велев, а за момента той не желае да се коментира тази тема“, заяви изпълнителният директор Георги Марков.

Както е известно, Локо Сф вече си осигури услугите на един нов футболист за втория полусезон – нападателя Крум Бибишков, но след това стопира трансферите си, поне до приключването на всички мачове през тази календарна година.

Локо Сф има да изиграе тежък реванш за купата срещу Черноморец в Бургас. Мачът е в събота, 15 декември, от 13 часа. Първата среща завърши 3:1 за „червено-черните“.