Локомотив Сф ще играе контрола с гръцкия тим Атромитос само 48 часа след официалния мач на железничарите в четвъртък срещу Шльонск въъв Вроцлав. Двубоят с южните ни съседи е насрочен за събота от 18 часа на стадион „Локомотив”.

Отборът тренира днес в пълен състав ден преди заминаването за Полша. Преди заниманието Диян Петков и неговите помощници гледаха внимателно запис от първия мач между Шльонск и Дънди Юна, завършил 1:0, за да начертаят тактиката за срещата с поляците. За Вроцлав ще пътуват 23 футболисти, включително е некартотекираният пред УЕФА на този етап швейцарец с турски корени Байкал Кулаксъзоглу. Той тренира в компанията на наказаните за този двубой Танко Дяков и Коста Янев. Те са аут за първата среща заради натрупани жълти картони.

Заниманието в „Надежда” приключи с красива дъга след краткотрайния дъжд, която се появи над стадиона и бе приета като добра поличба преди пътуването утре.

В чартъра за Полша ще се качат и 32-ама фенове на Локото, както и ВИП-гости. Отборът заминава утре в 11.30 часа и ще тренира в часа на двубоя, който е 17.45 наше време. Малко преди това Диян Петков ще даде пресконференция на стадион „Опоровска” във Вроцлав.