Анатоли Тодоров вече не е футболист на Локомотив Пловдив. Ръководството на смърфовете и халфът са се разбрали той да напусне клуба по взаимно съгласие.

Преди време Тодоров влезе в конфликт с наставника на черно-белите Аян Садъков и след това рядко попадаше в разширения състав за мачовете от първенството.

„Дадохме съгласието си Анатоли да напусне отбора. В последно време рядко разчитах на него, тъй като той не беше във формата от миналата година”, коментира Садъков.

Старши треньорът на Локо Пловдив призна, че все още не му е предложен нов договор. Въпреки това, той е дал на ръководството на тима списък с играчи за лятна селекция.

Аян Садъков сподели, че желанието му е да бъде привлечен поне по един футболист във всяка линия, но не пожела да конкретизира имена.

В същото време почетният президент на смърфовете Христо Бонев заяви за Гонг, че преговорите със Садъков и футболистите с изтичащи договори ще започнат в началото месец юни.

Треньорът Аян Садъков бе категоричен, че отборът ще играе само за победа при гостуването на Локомотив Мездра. В групата на пловдивчани след изтърпени наказания се завръщат Даксон да Силва и Фелисиен Сингбо.

„Смятам, че след завръщането на двамата ще станем по-силни от това, което показахме в последните мачове. Няма да доиграваме сезона, а ще защитаваме името на нашия клуб. Както във всеки друг мач, така и в Мездра ще гоним само трите точки”, заяви Садъков.