Локомотив Пловдив направи 1:1 в контрола срещу втородивизионния украински ФК Лвов. Попадението за пловдивчани падна в 84-ата минута, когато Даксон Да Силва развинти отбраната на украинците, пусна топката към голлинията, където Красен Трифонов подложи крак и отбеляза. Преди това футболистите на ФК Лвов вече бяха вкарали гол. Той падна преди почивката и негов автор бе Панас в 34-ата минута. Футболистът се оказа най-съобразителен в наказателното поле на Локомотив и мушна топката във вратата на Църваришки. Стражът бе влязъл на терена буквално преди 2 минути, след като замени Кирил Акалски. Акалски се контузи при борба за висока топка и напусна предварително.

Наджи Шейнсой стартира мача с интересна единайсеторка, като в отбрана заложи на Фелисиен Сингбо като десен краен бранител, какъвто той бе използван за националния отбор на Бенин. За сметка на това титулярният човек на тази позиция Георги Мечечиев бе изтеглен в по-предни позиции. В отбрана освен Сингбо действаха още Бенжаюн, Гаджалов и Йошев. Халфове пък бяха Боян Илиев, Лунтала и Чипев. В предни позиции пък се изявяваха Лазаров и Хазуров.

Новото попълнение Георги Чиликов направи своя дебют с фланелката на Локомотив, но не успя да се разпише.

Боян Илиев и Красен Трифонов пък пропуснаха най-чистите положения за пловдивчани. Мачът се игра под непрекъснат дъжд в турския курорт Белек, което затрудни и двата отбора.