Локомотив Пловдив се интересува от нападателя на Вардар (Скопие) и македонския национален отбор Филип Ивановски, научи Гонг. Спортният директор на „смърфовете” Бранко Милованович ще наблюдава на живо неговите изяви в европейската квалификация между отборите на Македония и Словакия утре. Футболистът е предложен на ръководството на Локо Пловдив от Драган Канатларовски.

Ивановски е роден на 1 май 1985 г. и е висок 186 см. Той е част от тима на Вардар от началото на настоящия сезон и вече има на сметката си 5 гола в 8 мача в първенството на Македония. Преди това нападателят е носил екипите на кипърския Етникос (15 мача, 1 гол) и полския Полония Варшава (44 мача, 14 гола). За своята родина е изиграл 6 мача, в които се е разписал веднъж.

Междувременно тази сутрин футболистите на Локомотив Пловдив направиха възстановителна тренировка след приятелския мач срещу Цървена звезда. След нея Драган Канатларовски пусна възпитаниците си в почивка до сряда, когато отборът започва подготовката си за домакинството на Светкавица от поредния кръг в първенството.