Без Здравко Лазаров и Патрик Огунсото ще излезе Локомотив Пловдив в първата си контрола на испанска земя. На вчерашната тренировка капитанът почувства напрежение в мускулите на единия крак и Неделчо Матушев няма да рискува с пускането му в игра срещу Лех Познан.

Патрик Огунсото е другият, който със сигурност пропуска мача с полския шампион. Той не е физически готов за игра. Под въпрос са и Любо Витанов и Пламен Крачунов, но за тях старши треньорът ще решава по-късно. Двамата въртяха обиколки на предиобедното занимание в компанията на Лазаров и Огунсото. На снимката виждате как Витанов, Лазаров, Крачунов и Огунсото въртят обиколки на един от терените на „Марбея футбол център”.

Лех Познан вече има три контролни срещу, изиграни на испанска земя. Победа над румънския Тимишоара с 2:0 и две загуби от швейцарските Сион с 0:1 и от Йънг Бойс с 1:2.

Поляците са в по-напреднала фаза на подготовката, защото им предстои и участие в Лига Европа.

Мачът Локомотив Пловдив – Лех Познан е от 17 часа българско време и ще се играе край терена на комплекса „Доня Хулия” край Марбея. Можете да го следите в рубриката „Директно” на Gong.bg!