Стана ясна стартовата единадесеторка, с която Локомотив Пловдив ще започне мача с норвежкия Стрьомсгодсет. Срещата е от 17 часа българско време и ще се играе на основния терен на „Marbella football center”.

На вратата цял мач ще изкара Тодор Тодоров, като резерва ще му е Стоян Ставрев. Флориан Лучини ще пропусне двубоя днес.

В защита ще започнат Джерами Родригес вдясно, Самир Бенжелюн вляво и в центъра Мартин Кавдански и Юнес Бенжелюн.

Тримата в халфовата линия ще са Вальо Георгиев, Габор Ерош и Христо Златински.

Нападението ще е водено от капитана Здравко Лазаров, който ще играе вляво, вдясно започва Йордан Тодоров, а в центъра на атаката ще е уругваецът Николас Раймонди.

Освен Флориан Лучини днешния мач със сигурност пропуска защитникът Пламен Крачунов, който продължава да има болки в единия крак, заради тях не игра и срещу Лех в сряда.

Преди обяд Неделчо Матушев искаше да направи разходка на момчетата по плажната ивица, но силният дъжд го накара да промени намерението си и играчите се раздвижиха из хотелския комплекс.

Стрьомсгодсет е основан през 1907 година и е бил шампион на Норвегия през 1970 година. В последното първенство е завършил на 7-мо място в класирането.

От 17 часа ще следим Локомотив Пловдив – Стрьомсгодсет в секцията ДИРЕКТНО на сайта Gong.bg и с преки включвания в Спорто шоу гонг на Дарик радио.