Шефовете на Локомотив Пд са наредили на треньорите да не включват Петър Кюмюрджиев в групата за мачовете от първенството, научи Гонг. Причината е, че защитникът не е съгласен да преподише договора си, който изтича през зимата. Бранителят е недоволен от предлаганите му условия и отказва да остане на Лаута. По същата причина през лятото „смърфовете” се разделиха и с Павле Делибашич.

Кюмюрджиев не попадна в разширения състав на „черно-белите” за двубоя с Монтана утре. Неговото отсъствие е малка част от кадровите проблеми има да решава треньорът Иван Маринов.

От групата изненадващо отпадна и Георги Божилов, като от Лаута съобщиха, че причината е травма в глезена. Бразилецът Тиаго не успя да се възстанови от разтежение и също остана в Пловдив.

Иван Маринов не може да разчита още на Евертон Джилио – Том и наказания Кирил Акалски.

Футболистите, на които ще се разчита за мача с Монтана, отпътуваха за северния град веднага след края на следобедното занимание днес.

Ето групата на Локо Пд за гостуването на Монтана:

Ставрев, Митев; Мечечиев, Сингбо, Сечков, Николов, Йошев, Даксон, Милутинович, Комленович, Дани Кики, Данов, Илиев, Попов, Марчев, Рафаел, Трифонов, Бъчваров.