Ръководството на Локомотив Пловдив води преговори с Илиан Илиев, научи Гонг. Бившият треньор на Берое и Левски е основен кандидат за треньорския пост в клуба.

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски, който днес празнува своя рожден ден нито потвърди, нито отрече информацията.

През януари Илиан Илиев бе спряган за треньорския пост в Литекс, но в крайна сметка Любослав Пенев пое „оранжевите“.

За последно 47-годишният специалист води анголския отбор Интерклуб.

Крушарски заяви вчера в интервю за „Спортно Шоу Гонг“, че в Локомотив Пловдив са получили предупреждение от БФС относно лиценза на Христо Колев.

Пролетни уволнения

„Христо Колев ще остане при всяко едно положение в Локомотив. Дали ще е старши треньор, понеже има проблеми с лиценза, или на друг пост, но той ще остане. Той е направил най-много за клуба в последните години. Работил е без пари. За тест не говорим. Говорим зе едно предупреждение от БФС и това, че трябва да спазим закона. Проблемът с лиценза е това. С имена не спекулирайте. В близките дни ще водим разговори“, разкри Крушарски.

Ръководството на Локомотив Пловдив е подготвено и с други варианти за треньорския пост, ако преговорите с Илиан Илиев не доведат до така желания резултат.