Нападателят на Локомотив Пд Гара Дембеле бе картотекиран в БФС и по всяка вероятност ще поведе атаката на „черно-белите” в двубоя срещу ЦСКА. Той и Костадин Гаджалов останаха последни от новите попълнения без необходимите документи, но днес получиха такива и попаднаха в групата за първия пролетен кръг.

Наджи Шенсой определи разширен състав от 18 футболисти, сред които 11 са от дошлите през зимата. За мача с „армейците” косовският спец не може да разчита на контузения Красен Трифонов. Двубоят утре е последен от наказанието на Дани Кики за мелето след пловдивското дерби през есента и той също ще гледа от трибуните.

Днес Локо Пд тренира за последно преди мача. Заниманието се проведе на 2 части, като първата от тях бе открита за фенове и журналисти и се състоя на помощното игрище на стадион Локомотив. В последния половин час, Наджи Шенсой вкара играчите си на официалния терен и без да допуска външни лица, наблегна върху тактиката за утрешния двубой.

Веднага след края на тренировката „черно-белите” отпътуваха за комплекс „Царско село” в столицата, където ще бъдат на режим.

Ето и групата на Локо Пд за мача с ЦСКА:

Кирил Акалски, Стоян Ставрев, Георги Мечечиев, Ангел Йошев, Кирил Котев, Бенжелюн Юнес, Петър Кюмюрджиев, Валери Георгиев, Костадин Гаджалов, Боян Илиев, Габор Ерош, Даксон, Евертон Джилио – Том, Йордан Тодоров, Николай Чипев, Гара Дембеле, Георги Чиликов, Здравко Лазаров.