С група от 20 футболисти Локомотив Пловдив замина днес на тридневен лагер в Банско. Желанието на „смърфовете” е да се изолират преди мача с Миньор, който е в понеделник от 16 часа в Перник. „Черно-белите” отседнаха в добре познатия от подготвителните лагери комплекс „Пири”.

Изненадващо за първи път през пролетта в разширения състав попадна сръбският халф Милан Милутинович. В Пловдив остана Красен Трифонов, който е с подут глезен и няма шанс да се възстанови напълно до двубоя с перничани.

Почетният президент на Локо Пд Христо Бонев разведри обстановката на Лаута, след като сам подкара клубния Мерцедес на път за Банско. Зума, който е и водач на групата, измести зад волана шофьора Ваклуш Ваклушев и направи „почетна” обиколка на целия комплекс под аплодисментите на футболистите.

Административният директор на „черно-белите” Атанас Узунов обаче въведе ред и дисциплина, като наложи глоба от 50 лева на Ваклуш за това, че е предоставил поверения му автобус в чужди ръце.

Ето и пълната група от 20 футболисти за лагера в Банско:

Кирил Акалски, Стоян Ставрев, Георги Мечечиев, Бенжелюн Юнес, Кирил Котев, Ангел Йошев, Петър Кюмюрджиев, Валери Георгиев, Костадин Гаджалов, Даки Кики, Даксон да Силва, Евертон Джилио – Том, Габор Ерош, Милан Милутинович, Николай Чипев, Боян Илиев, Здравко Лазаров, Йордан Тодоров, Гара Дембеле и Рангел Абушев.