С група от 19 състезатели Локомотив Пд замина за старозагорските минерални бани, където ще нощува преди гостуването на Берое във вторник. Един от полевите играчи ще остане извън сметките на треньора Николич за двубоя. Той ще бъде определен в часовете преди срещата.

Извън списъка във втори пореден мач остава титулярният вратар на „черно-белите” Флориан Лучини. Причината за неговото отсъствие е контузия. За сметка на това в разширения състав след изтърпяно наказание се завръща защитникът Пламен Крачунов. Саша Николич взе в 19-те и младият нападател Рангел Абушев, който е най-пренебрегваният футболист на „Лаута” през сезона.

„Смърфовете” разчитат на пълен сектор за гости на стадиона в града на липите. Феновете на Локо Пд ще пътуват за Стара Загора, както с организираната от клуба на привържениците екскурзия, така и със собствен превоз. Автобусите със запалянковци тръгват в 15.30 часа в деня на мача от „Лаута”

Ето и групата на Локо Пд за мача с Берое:

Групата на Локомотив: Тодор Тодоров, Стоян Ставрев; Джереми Родригес, Мартин Кавдански, Юнес Бенжелун, Самир Бенжелун, Христо Златински, Любомир Витанов, Сержиньо Рибейро, Николас Раймонди, Базил де Карвальо, Здравко Лазаров, Йордан Тодоров, Пламен Крачунов, Дани Кики, Драги Коцев, Габор Ерош, Рангел Абушев и Валери Георгиев.