Отборът на Локомотив Пд пристигна в Банско за втората част от подготовката си в курортния град. След 12-дневен престой в комплекс „Пири”, Христо Бонев пусна своите възпитаници да почиват в Пловдив през уикенда. Тази сутрин „смърфовете” направиха тренировка на „Лаута” и след нея се качиха на автобуса и заминаха за Банско.

Ръководството на тима уреди още две контроли до края на лагера на 23 юли. В петък от 11 часа Локо Пд ще срещне Пирин (Благоевград), а в събота съперник е изпадналият от елита Спортист (Своге). Преди това „черно-белите” имат проверка и с Пирин (Разлог), която е в сряда от 17 часа.

Лагерът на Локо Пд в Банско приключва на 23 юли с контролна среща срещу гръцкият Волос (ЕАК). „Смърфовете” ще гостуват в проверката, а от фенклуба подготвят организирано пътуване до гръцкият град. Екскурзията ще струва 25 лева, като пакетът включва пътуване с автобус и билет за мача с Волос. Записванията започват от днес и ще стават всеки ден от 16 до 19 ч. във фен-магазина на фенклуба срещу бариерата на стадион „Локомотив”.

Ето и групата от 21 футболисти, които заминаха за втората част от подготовката в Банско:

Вратари: Стоян Ставрев, Кирил Акалски, Флориан Лучини

Защитници: Емил Аргиров, Пламен Крачунов, Стефан Крачунов, Цветан Йотов, Юнес Бенжелюн, Валери Георгиев, Костадин Гаджалов

Халфове и нападатели: Евертон Джилио – Том, Красен Трифонов, Хавиер Гуарино, Мартин Керчев, Габор Ерош, Николай Чипев, Ивайло Герджиков, Христо Златински, Здравко Лазаров, Рангел Абушев и Георги Петров