И пловдивският Локомотив ще стартира скоро кампанията си за абонаментните карти за домакинските мачове за следващия сезон. Те ще бъдат с цени от 100 до 250 лв., като новото ръководство на "черно-белите" ще иска по-големи постъпления от това перо, за да се справи с издръжката на тима. Те се пускат във вторник. 

Ето и какво написаха на сайта на "железничарите" по повод картите за следващия сезон:

"Ръководството на Локомотив Пловдив стартира масирана акция по продажба на абонаментни карти за предстоящия сезон. Тази година пускането им в обръщение се очаква с огромен интерес поради тежката ситуация, в която се озова клубът броени дни преди началото на футболната година."

"Именно закупуването на абонаментна карта ще бъде и първият по-сериозен тест за феновете на „черно-белите”, от които единствено зависи възраждането на любимия отбор."

"Неслучайно на "Лаута" вече има предварителни заявки и покупка на абонаментни карти, а най-съпричастните привърженици закупуват на свое име входни годишни пропуски, както за трибуна „Спортклуб”, така и за централната трибуна. По този начин запалянковците изразяват готовността и желанието си да помогнат на любимия отбор в един от най-трудните му моменти."

"От ръководството на пловдивчани също са се постарали с нов дизайн и визия на пропуските, маркирани с уникален индивидуален код. Въпреки че кампанията вече тече, официалният старт на продажбите ще бъде даден във вторник, като абонаментни карти могат да се закупуват както в канцелариите на клуба, така и във фен-магазина."

"При поръчка на бизнес-карти или по-голям брой пропуски за централна трибуна и сектор „Спортклуб”, от клуба са готови за доставка и до адрес. Повече подобности, както и телефон за информация и поръчки ще бъде обявен във вторник, с началото на кампанията."

"Ръководството на „черно-белите” утвърди още, че деца под 16-годишна възраст ще влизат без пари на стадиона, а пенсионерите – срещу еднократен пропуск от 2 лева. Местата във ВИП-ложата няма да бъдат пускани в продажба, тъй като са предвидени за рекламодателите и спонсорите на клуба."

"Целогодишните абонаментни карти ще се продават на следните цени:

Сектор „В”, Трибуна „Спортклуб” – 100 лв.
Сектор „А”, Централна трибуна – 150 лв.
Бизнес-ложа – 250 лв."