Локомотив Пловдив игра контрола с Брестник, която загуби с 0:2. Старши треньорът Емил Велев изпробва няколко футболисти в този мач, като един от тях бе чужденец – френският вратар Антонио Толес. От Левски на проби бяха юношите Теодор Гочев и Янко Ангелов, а от Спартак Пловдив - Пламен Айлов.

Локо Пловдив започна в състав Антонио Толес - френски вратар на проби, в защита - вдясно Рибарски, вляво Теодор Гочев - на проби от Левски, в центъра на защитата започнаха Стамов и Бисеров. В халфовата линия Любо Витанов е капитан, Аян Садъков, Янко Ангелов - на проби от Левски, Запрян Запрянов. В атака Дамян Митев и Милош Релич.

В първите 25 минути резултатът е 0:0 без голови положения.В края на полувремето Никола Донев от Брестник отправи хубав удар със задна ножица и вратарят Антонио Толес спаси и резултата на полувремето остана 0:0.

В началото на втората част Дамян Митев бе заменен от Стефан Чилингиров.

В 55-ата минута Сашо Стойчев-Легендата даде предимство за Брестник - 1:0.

Бисеров от Локомотив се контузи и бе заменен от Пламен Айлов, който е на проби от Спартак Пловдив.

В 80-ата Милош Релич преодоля двама защитници на Брестник, но от малък ъгъл не успя да вкара. Влезлият като резерва Стефан Чилингиров изпусна на 2 пъти да изравни резултата, след 2 много добри извеждащи подавания на Запрян Запрянов. В единия случай Чилингиров бе изведен сам срещу вратаря на Брестник, но не успя да го преодолее.

В 88-ата минута Петьо Димитров оформи крайното 2:0 за Брестник.