Локомотив Пловдив представи новопривлечения вратар Тодор Тодоров на специална пресконференция на Лаута. Стражът подписа за срок от 2 години. Административният директор на “черно-белите” Атанас Узунов представи новото попълнение като “класно” и изрази надеждата си, че високият страж ще допринесе за постигането на целите на клуба.

Самият Тодоров изрази благодарността си към ръководството на Локомотив Пловдив за даденият му шанс и заяви, че е напълно мотивиран да оправдае възложените му надежди и да помогне с каквото може на Локомотив.

“Локомотив е клуб с традиции, а целта е ясна - ще се целим най-малко за участие в Лига Европа. Нормално е да има конкуренция, но ще се боря за титулярното място," заяви още стражът.

Преди да облече фланелката на пловдивското Локо, Тодоров прекара 5 години в Литекс, а до преминаването си на „Лаута” бе преотстъпен под наем в отбора на Сливен.

Атанас Узунов припомни, че утре на паметната плоча на Георги Илиев трибуните на стадион “Локомотив” ще се състои панахида, по повод навършването на 5 години от кончината на бившия президент на клуба. Началният час е 18.00 часа, поканени са всички медии и фенове, желаещи да почетат паметта на Илиев.